2010. május 23., vasárnap

Elemezzük ki kicsit a kedvenc meséinket...

A '80-as évek meséi más aspektusból... … avagy: Miért szinglik a Nők manapság?

Hát hol találnának egy ízig-vérig férfit????? Nos, a válasz: a ‘70-es, ‘80-as évek meséi kondicionálták az agyunkat.

Vegyük sorba:

A Flinstone család:
talán nem kell bemutatni....Frédi és Béni még a gimiben haverkodtak össze, ahol Frédi volt az országos diák tekebajnok, Béni meg egy kis lúzer fasz, aki felnézett a haverjára, amaz meg ebből a rajongásból élt évekig, sőt még most is. Végzősként aztán két kis falusi liba – akik azt hitték magukról, hogy szépségkirálynők – elment velük autósmoziba, szépen lepippantotta őket, és ezzel be is teljesült a sorsuk, azóta papucsok, miközben azt hiszik ők Travolta a pomádéból. Hitelből élnek, és próbálják nevelgetni a gyerekeket, meg betömni a házisárkánnyá cseperedett szépségkirálynőik száját a szerény keresetükkel... Hát, mondjuk családnak azért család mind a kettő, de hogy követendő példa lenne?


Mézga család:
gondolom szintén megy ez is... Itt a főpapucs pasit látjuk: pocak, kopasz fej... átlag élet, átlag család. Talán Aladárnak van esélye kitörni ebből a körből, hacsak valami „jólsikerült” találmánya miatt nem sittelik le, és nem lesz buzi a börtönben... Jah... Kriszta meg egy kurva, aki azt képzeli magáról, hogy színésznő... irány a rúd!



Frakk, a macskák réme:
Károlybácsi, Irma néni, Frakk, meg a két rühes macska. Mit is mondhatánk róluk? Két tisztes kisnyugdíjas, akik együtt élnek már vagy 70 éve. De se gyerek, se unoka, csak a büdös háziállatok. Valószínűleg életükben nem szexeltek.

1 megjegyzés:

  1. Az igazi férfi nem szex mániás átölel biztonságot nyújt és szeret téged. Nagyon jó gondolat a mese elmzés csak így tovább.

    VálaszTörlés