2010. szeptember 29., szerda

November 19.......ésésésés Harry Potter 7


A Halálfalók még a Lovegood házat sem kímélik...
Ünneprontók a Weasley esküvőn

Az eddig kapott képek és videók mind arról tanúskodnak, hogy az alkotók nem is tehettek volna jobbat, mint hogy szétbontották az utolsó részt, ezáltal a rajongóknak minél teljesebb élményt nyújtva a befejezéshez.

A látványon sem spóroltak, hiszen ez a világ tényleg minden eddigi résznél mágikusabb lesz. Ám ez már rég nem gyerekmese. A történet komoly témákat feszeget és napjainkban is lényeges kérdéseket vet fel.


Rég esedékes látogatás..

Fájdalmas emlékek....

Lehet-e bárkit kizárni a társadalomból "mássága" miatt, kell-e küzdeni a zsarnokság ellen, és ha igen, ki az, aki végül feláll, hogy azt mondja, elég? Persze, a Harry Potter világába nem akarjuk belevonni a politikát és nem is fogjuk ezt tenni, de mindenképpen érdemes elgondolkozni a film üzenetén, miután a látványvilág csodáitól egy kicsit ismét észhez térünk.

A rajongók azonban az utolsó két részen többet fognak sírni, mint nevetni, hisz jó néhány szeretett karakter fog búcsúzni végleg a történettől, barátok fordulnak egymás ellen, és mindenki kételkedni fog abban, amit eddig helyesnek hitt, míg a történet befejeződik, ám a két film remélhetőleg megteszi majd ugyanazt, mint a könyvek: felejthetetlenné teszik Harry Potter világát kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Barátok fordulnak egymás ellen?

Sikerül Harryt legyőzni?


A Grimmauld tér kísérteties folyosói adnak helyet a Főnix Rendjének..

Vannak, akiktől végleg búcsúzunk ezúttal...


Szerelem a háborúban?

Nem mindenki az, aminek látszik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése